4 مرحله خشك كردن مو ها

داغ‌ترین‌ها

۶ غذای مفید برای داشتن ناخن های سالم

۱۱ , تیر , ۱۳۹۶

آیا می دانستید میان ناخن ها و استخوان های شما ارتباط وجود دارد؟ باور کنید یا نه این دو ارتباطی قوی دارند و در واقع ناخن های شما نشان دهنده وضعیت سلامتی استخوان های شما است. غذای خوب نقش مهمی در تقویت ناخن و استخوان های شما دارد و به همین دلیل...

۹ ماده غذایی اصلی برای موهای سالم

۴ , تیر , ۱۳۹۶

درست مانند پوست، وضعیت موهای شما نشان دهنده وضعیت سلامتی شماست. سلول هایی که ساقه مو را تشکیل می دهد نیازمند تعدادی مواد غذایی اصلیست. رژیم غذایی کاملی از این ویتامین ها و مواد معدنی را رعایت کنید تا به موهای خود مواد غذایی لازم جهت براق، درخشان و قوی...


با مجله اوه
در شبکه‌های دیگر ما
همراه باشید

مجله اوه / مو

۲۸ , دی , ۱۳۹۵

۴ مرحله خشك كردن مو ها

این 4 مرحله را  به دقت مطالعه نمایید.

  1. از يك حوله تميز و خشك استفاده نموده و به دقت مو ها را خشك كنيد .
  2. در حاليكه مو ها هنوز مرطوب است با استفاده از يك شانه دندانه درشت و پهن مو ها را به نرمي شانه كرده و گره ها را از هم باز كنيد . شانه كردن بايستي به طرف پائين موها باشد ، در حقيقت از نزديك ريشه ها ، شانه كردن را شروع كرده و تا نوك موها ادامه دهيد. اين عمل از دوشاخه شدن و شكنندگي موها جلوگيري مي كند ( دقت كنيد كه شستن و خشك كردن صحيح، كمترين احتمال را در گره دارشدن ايجاد مي كند).
  3. در اين مرحله در صورت تمايل مي توان از موس يا ژل استفاده نمود. اما بايستي سعي شودكه زياد مصرف نشود و به پوست سر هم نرسد .
  4. در صورت امكان مو ها بطور طبيعي خشك شوند. در غير اينصورت در هنگام استفاده از سشوار موارد زير را در نظر بگيريد:

- فقط از سشوار براي خشك كردن موي نسبتا مرطوبي كه با حوله آبگيري شده است استفاده كنيد و از سشوار زماني كه از موها آب مي چكد استفاده نكنيد .

- از سشوار با دقت استفاده كنيد، با حداقل سرعت و كمترين حرارت .

- سشوار را دائما اطراف سر خود حركت دهيد و هيچگاه در يك نقطه متمركز نكنيد  زيرا رطوبت دروني مو خارج شده و  موجب تخريب دائمي مو مي شود.

- دقت كنيد قبل از آنكه مو، كاملا خشك شود سشوار را خاموش كنيد.

چرا موی ما خشک و شکننده میشود؟



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *